Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star Search facebook instagram twitter Village Village pined logout edit facebook facebook
Дегустації органічних продуктів і знижки 15%: чого ще чекати від «Органік Фест» у «Le Сільпо»

Дегустації органічних продуктів і знижки 15%: чого ще чекати від «Органік Фест» у «Le Сільпо»

24–25 травня – Одеса

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

Топінамбур із квасовим унагі чи малиновий буряк?

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Від рослинних мітболів до соковитого бургера

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Ніжний персик чи спокуслива полуниця?

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

У чому секрет цінового концепту True price

Від настоянки «Tom Yum» до спайсерів: який алкоголь випускатиме новий український бренд Spicer

Від настоянки «Tom Yum» до спайсерів: який алкоголь випускатиме новий український бренд Spicer

Бренд створили засновники «Вуйко Сем Винокурні»

«Добрий Лев» чи «Зоряний Пегас»: у «Сільпо» можна придбати світшоти з малюнками Марії Примаченко

«Добрий Лев» чи «Зоряний Пегас»: у «Сільпо» можна придбати світшоти з малюнками Марії Примаченко

Кількість світшотів обмежена

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Ніжні поєднання та гострі акценти

Naushi відкрили заклад біля майдану Незалежності: готують рамен за автентичними японськими рецептами

Naushi відкрили заклад біля майдану Незалежності: готують рамен за автентичними японськими рецептами

Офіційно відкрити заклад планують 5 січня 2024 року

Стали «Вибором країни», підтримали ЗСУ й запустили власний фонд: «Євразія» підсумовує 2023 рік

Стали «Вибором країни», підтримали ЗСУ й запустили власний фонд: «Євразія» підсумовує 2023 рік

2023 рік команда прожила під знаком розширення, оновлення та допомоги

Суші до новорічного столу: як замовити преміумсети «Рис & Риба» заздалегідь

Суші до новорічного столу: як замовити преміумсети «Рис & Риба» заздалегідь

Замовлення приймають у Києві й Одесі

Вінілова кімната й індивідуальний підхід до гостей: як потрапити в оновлений ресторан To Be

Вінілова кімната й індивідуальний підхід до гостей: як потрапити в оновлений ресторан To Be

У грудні To Be відсвяткували восьму річницю роботи ресторану

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

4 рецепти глінтвейну для домашнього приготування

У ТРЦ Respublika Park відкрили «Євразію»: як знайти заклад і за яким графіком він працює

У ТРЦ Respublika Park відкрили «Євразію»: як знайти заклад і за яким графіком він працює

«Євразія»

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Чому бельгійський шоколад – не найкращий

Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати

Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати

Де придбати?

Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню

Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню

Від дерунів до котлети по-київськи

Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню

Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню

Зібрані кошти допоможуть перевидати унікальну збірку рецептів мисткині

Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv

Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv

Health and Food Kyiv

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Як смакувати коньяк по-новому

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

Кава, схожа на пиво, чи тонік з огірком?

Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі

Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі

Та що варто замовити насамперед

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

Почніть день на терасі з мінігородом

Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»

Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»

Відтепер ресторан можна бронювати для святкувань

Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню

Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню

Ресторан іспанської кухні на Печерську

Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва

Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва

Від ренесансу до кубізму

Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес

Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес

Як зареєструватися на курс

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

Українські шефи проти війни

Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе

Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе

Тепер і у форматі кафе

Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців

Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців

На кранах – вісім зразків пива, яке постійно змінюється