Нова кондитерська Musse починає роботу на вулиці Гончара поруч із Золотими воротами. Відкриття відбудеться 6 листопада. Це одне з відкриттів, на яке ми чекали з літа.

Бренд Musse заснували Віталій та Оксана Вовк у 2015 році. Спочатку це був онлайн-магазин мусових тортів та еклерів, які продавали на фестивалях. 

Перший заклад бренду відкрили на Майдані у 2019 році – через рік після відкриття почалася пандемія, але завдяки онлайн продажам мусових тортів та власній доставці заклад не закрили. 

«Ідея другого Musse з’явилася ще у 2023 році, а цього року ми знайшли ідеальне місце. Ми відкриваємо всі заклади на власні кошти, без інвесторів, але у майбутньому плануємо створити більший простір», – розповідають власники у коментарі Віледжу.

Шеф-кондитер бренду – Тетяна Чорнобай. Меню для нової локації оновив Микита Силін («Кицуня»), а барну карту склав Олександр Родіонов (Noon Coffee Room).

У меню сніданки та обіди протягом дня, а також закуски під коктейлі й вино – напрям, який відрізняє цю локацію від першої на Майдані. Вина обирали від «Бюро Вин», а спешалті-каву постачає «Фунт кави».

 Салат із куркою кацо

 320 гривень

 Сирний мелт з прошуто кото та трюфельним медом

 275 гривень

 Паштет-мус в еклері

 190 гривень

 Десерт «Каштан»

 340 гривень

 Ромова баба

 250 гривень

 Еклер «Токіо»

 105 гривень

Інтер’єр розробляли з архітектурою студією Misto Zmistu. Більшість меблів і бар виготовлені на замовлення, частина предметів вінтажна. Люстру з муранського скла замовили з Італії. Освітлення реалізували з командою Lux Rangers під керівництвом Дениса Зазубека.

 Олеся Гончара, 32–А   08:30–21:00   @musseconfectionery

   

Ми також писали про двоповерховий ресторан-кондитерську The Cake  біля озера «Позняки», ресторан Romantica на Прорізній і кафе-пекарню «Франик» на Русанівці.

фото та обкладинка: надані Віледжу закладом Músse