ViewsCommentsCommentsPreviousNextClockClockupdatedstarSearchfacebookinstagramtwitterVillageVillagepinedlogouteditfacebookfacebookРедакторClose
Village Village Village Village Village Village Village Village Village Village
З Лондона на Виноградар. Як кавʼярня LennyBus простояла на місці 24 роки та стала попап-проєктом

З Лондона на Виноградар. Як кавʼярня LennyBus простояла на місці 24 роки та стала попап-проєктом

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Milk Bar, One Love та Idealist відкрили на київському вокзалі. Розпитали, навіщо і як це працює

Milk Bar, One Love та Idealist відкрили на київському вокзалі. Розпитали, навіщо і як це працює

Я хочу відкрити заклад у Європі, що мені треба знати? Запитали українських рестораторів із досвідом

Я хочу відкрити заклад у Європі, що мені треба знати? Запитали українських рестораторів із досвідом

7 нових закладів у Києві від переселенців

7 нових закладів у Києві від переселенців

Ресторан української кухні Mriya в Лондоні запустив шеф-кухар Юрій Ковриженко

Бронюєш стіл – допомагаєш нагодувати інших (і купити авто для ЗСУ). Як працює сервіс Reservble

Бронюєш стіл – допомагаєш нагодувати інших (і купити авто для ЗСУ). Як працює сервіс Reservble

Для гастрономічного символа Києва Kyiv Pie обрали логотип. А ось альтернатива від YOD Group

Для гастрономічного символа Києва Kyiv Pie обрали логотип. А ось альтернатива від YOD Group

Своє смачніше: як вирощувати трави на кухні

Своє смачніше: як вирощувати трави на кухні

10 найкращих ресторанів світу: молекулярна кухня, Скандинавія та Nikkei

10 найкращих ресторанів світу: молекулярна кухня, Скандинавія та Nikkei

Як підсмажити соковитий стейк удома

Як підсмажити соковитий стейк удома

Ресторан DOM №10 у 200-річній будівлі на Подолі

Чому поєднувати піцу і пиво – це погана ідея

Чому поєднувати піцу і пиво – це погана ідея

Кава, десерти й англійська у Progress Cafe

Дієтологи — про те, що їсти на роботі

Дієтологи — про те, що їсти на роботі

Бум булок: Гид по киевским бургерам

Есть везде: Гид по четвёртому фестивалю pop-up ресторанов

Есть везде: Гид по четвёртому фестивалю pop-up ресторанов

Эксперимент The Village: Где в Киеве подают лучший кофе

Счастье есть: лучшие рецепты фестиваля «Уличная еда»

Счастье есть: лучшие рецепты фестиваля «Уличная еда»

На Физкультуры открылась закусочная с сэндвичами

Еда навынос: Гид по второму «Ресторанному дню»

Еда навынос: Гид по второму «Ресторанному дню»

Уличный едок: 8 альтернатив шаурме

Новое место (Киев): Кофейня London

Новое место (Киев): Кофейня London

Новости ресторанов: Carpaccio Cafe, Fiori il Ristorante, «Толстой»

Новости ресторанов: Dragee, Bigoli, «Онегин»

Новое место (Киев): Living Room

Новое место (Киев): Living Room

Новости ресторанов: Обновления меню, акции и новая служба доставки

Новости ресторанов: Новые заведения, сервис доставки продуктов и обновления меню

В Киеве заработал онлайн-сервис «Личный повар»

На Драгомирова открылся магазин домашнего печенья

От шефа: 7 поваров-итальянцев — о разнице в кухнях, вкусах и нравах

Папа пабов: Эрик Айгнер — о своём возвращении в ресторанный бизнес

Папа пабов: Эрик Айгнер — о своём возвращении в ресторанный бизнес

Служба доставки The Burger запустила сайт

9 мест в центре с сэндвичами, бургерами и бейглами

В Киеве открылся KFC

В городе открылась новая пекарня «Волконский»

Натурпродукт: Фермеры Киева об органической еде

Натурпродукт: Фермеры Киева об органической еде

С мякотью: 13 блюд и напитков с дыней