Також у закладі готують класичні та авторські коктейлі
Розповідають про секрети заквасок і кількість проданих пасок на свята, а також як минув великодній маркет, який обʼєднав пекарні міста
Також зняли відео, де діти реагують на те, що їм дають таку коробку
Заклад працюватиме в тестовому режимі до 25 травня
У межах проєкту створили SKVOT Mag, де розповіли розповіли про «пригоди піци у світі кіно, моди й відеоігор»
До колекції ввійшли набори марципанових, шоколадно-горіхових і шоколадно-фруктових цукерок
Частину коштів передуть у благодійний фонд «Лелека»
Відкриття анонсують у червні
МАФ у Стрийському парку для продажу японських тютюнових виробів спорудили в 1928 році
Напередодні Дня захисту дітей
Першу кавʼярню Makers у Харкові відкрили у 2019 році
Також зросла кількість фастфуд-закладів
Меню складається із понад 200 страв і поєднує українські традиції з сучасними гастрономічними трендами
Уперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну
Від гастродослідниці Дарії Крікунової
20% від продажу передадуть на банку-збір для ЗСУ
Серед популярних позицій є Extra Cheeseburger
Сніданки, кулінарія й випічка
На маркеті можна буде обрати кошики, наліпки на великодні яйця, пташки з соломи й текстиль від Hey Guide
У закладі може розміститися близько 40 гостей
Під час випусків дегустуватимуть українські й закордонні сухпайки
Заклад працює в тестовому режимі
Тут ділитимуться вакансіями, порадами, мануалами й чеклістами від «топових гравців ринку»
Раніше в Expirenza можна було лише переглянути меню закладів, оплатити рахунок і залишити відгук
Засновниці описують концепцію як «творча група, яка дає можливість відкрити їжу з різних сторін і ракурсів»
Заклад описують як «секретний раменний хаб, прихований у коктейль-барі Esthete в центрі Подолу»
Загалом мережа налічує вже сім закладів
У команді описують його як місце «східної гостинності, страв на відкритому вогні та друзів»
Організатори прагнуть «відродити» одеський Пасаж
У закладі також розмістили лекторій