Заклад працює з акцентом на ранковий формат
Головна страва закладу – солоні та солодкі полтавські галушки
За кухню відповідає шеф Юрій Нікітюк
Заклад поки що працює у тестовому режимі
Простір відкрили Дмитро та Віталій Карбівські, які працють у сфері громадського харчування впродовж 12-ти років
Заклад відкрили у форматі Sports, Drinks and Fine Cuisine
Страви та напої у закладі подають у косівській кераміці
У закладі є генератор, тому там можна попрацювати під час відключень світла
Подкаст записуватимуть 25 липня о 17:00
Власники кафе регулярно організовують велозаїзди
26 липня тут планують провести офіційне відкриття зі святкуванням та дегустаціями
Заклад став продовженням крамниці крафтових продуктів, де обʼєднали більше 30 українських виробників
Це девʼятий заклад мережі та перший за межами України
За бар відповідає Дмитро Трофимчук
На основі оновленого збірника рецептур для закладів освіти
Імені засновника поки не повідомляють, утім обіцяють розповісти, коли відкриють наступну локацію
Раніше книга була доступна в Америці та Великій Британії лише по передзамовленню
Заклад повноцінно запрацює в серпні
У просторі облаштували літню терасу
Усі епізоди з’являться на Apple TV+ 19 липня
За кухню у закладі відповідає бренд-шеф мережі Salateira Ігор Горенко
Захід проведуть 10 липня о 17:00
Дизайн закладу розробила Яна Молодих
Там готують повноцінні страви, де кожна має по три варіації
Крім того, 6 липня, з 10:00 до 15:00, на терасі «Сніданішної» представлять товари від українських брендів
Спікери розкажуть про свій досвід в умовах відключень світла
Заклад відкривають 5 липня
Його проведуть у межах Всесвітнього дня бадмінтону
Захід пройде 6–7 липня
Для собак підготували спеціальне меню