Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star Search
Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Чому бельгійський шоколад – не найкращий

Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати

Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати

Де придбати?

Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню

Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню

Від дерунів до котлети по-київськи

Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню

Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню

Зібрані кошти допоможуть перевидати унікальну збірку рецептів мисткині

Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv

Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv

Health and Food Kyiv

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Як смакувати коньяк по-новому

 5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

Кава, схожа на пиво, чи тонік з огірком?

Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі

Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі

Та що варто замовити насамперед

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

Почніть день на терасі з мінігородом

Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»

Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»

Відтепер ресторан можна бронювати для святкувань

Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню

Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню

Ресторан іспанської кухні на Печерську

Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва

Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва

Від ренесансу до кубізму

Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес

Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес

Як зареєструватися на курс

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

Українські шефи проти війни

Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе

Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе

Тепер і у форматі кафе

Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців

Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців

На кранах – вісім зразків пива, яке постійно змінюється

Суші, круасан зі скремблом й авторські коктейлі: що спробувати в новому ресторані Chiba Sushi & More

Суші, круасан зі скремблом й авторські коктейлі: що спробувати в новому ресторані Chiba Sushi & More

Ресторан назвали на честь японського міста Тіба

Нове життя – нова професія: як українки підкорюють польську гастросферу та хто їм у цьому допомагає

Нове життя – нова професія: як українки підкорюють польську гастросферу та хто їм у цьому допомагає

Курси вже пройшли 16 жінок

Що мотивує фудпідприємців під час війни та як отримати 50 000 гривень на розвиток своєї гастросправи

Що мотивує фудпідприємців під час війни та як отримати 50 000 гривень на розвиток своєї гастросправи

Історії про релокацію, перезапуск бізнесу та підтримку від клієнтів

13 напоїв – 13 знаків зодіаку: як смакують нові зіркові коктейлі від Talkies

13 напоїв – 13 знаків зодіаку: як смакують нові зіркові коктейлі від Talkies

Не забули й про Змієносця

Демократичні ціни та бургери за 5 хвилин: навіщо йти та що спробувати в AYO Pizza Burger Kebab

Демократичні ціни та бургери за 5 хвилин: навіщо йти та що спробувати в AYO Pizza Burger Kebab

Встигають готувати страви за 5 хвилин

Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»

Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»

Рік роботи ресторану під час карантину та війни

Пиво із шоколадом і дегустації в пабі: що пропонує крафтова броварня Beermaster Brewery від «Сільпо»

Пиво із шоколадом і дегустації в пабі: що пропонує крафтова броварня Beermaster Brewery від «Сільпо»

«Сільпо» відкрила власну пивоварню. І ось причини її відвідати

Готують шеф-кухарі та перевіряє педіатр. 6 переваг сучасної замороженої їжі

Готують шеф-кухарі та перевіряє педіатр. 6 переваг сучасної замороженої їжі

Коли не тільки швидко, а й корисно

Де не варто зберігати банани та навіщо їсти нут? Для київських школярів провели кулінарний воркшоп

Де не варто зберігати банани та навіщо їсти нут? Для київських школярів провели кулінарний воркшоп

Це проєкт Food Heroes, який допомагає дітям розібратися в правильному харчуванні

Солодко та міцно. 9 ідей простих міксів і 2 коктейлі на основі рому Dead Man’s Fingers

Солодко та міцно. 9 ідей простих міксів і 2 коктейлі на основі рому Dead Man’s Fingers

Варіанти напоїв із новими смаками Dead Man’s Fingers Rum Banana та Cherry

Від просеко з віскі до оливок та ікри: у WINETIME оголосили святкові знижки до -30%

Від просеко з віскі до оливок та ікри: у WINETIME оголосили святкові знижки до -30%

Добірка продуктів до новорічного столу від WINETIME

Тест. Фанат чи любитель? Як добре ви розумієтеся у віскі та стейках

Тест. Фанат чи любитель? Як добре ви розумієтеся у віскі та стейках

Усе про несподіване поєднання

Устриці з Франції та власний винний погріб у Magnetisme Café des arts

Устриці з Франції та власний винний погріб у Magnetisme Café des arts

Дегустація вин та авторські страви, які шеф готує персонально для вас

Тест на ділову жилку. Чи змогли б ви керувати локальним гастробізнесом?

Тест на ділову жилку. Чи змогли б ви керувати локальним гастробізнесом?

Бізнесмен чи дегустатор?