Views
Comments
Comments
Previous
Next
Clock
Clock
Location
Location
updated
star
Search
facebook
instagram
twitter
Village
Village
pined
logout
edit
facebook
facebook
Редактор
Close
Village
Village
Village
Village
Village
Village
Village
Village
Village
Village
The Village Україна
Новини
Місто
Бізнес
Їжа
Стиль
Культура
Життя
Діти
Подкасти
ENG
DONATE
menu
Пошук
Новини
Місто
Бізнес
Їжа
Стиль
Культура
Життя
Діти
Подкасти
ENG
DONATE
Новини
ПРОМО
Знайомі смаки в неочікуваній інтерпретації Айка Вейшторта: де вишукано повечеряти в Одесі
ПРОМО
Як смакує українська осінь. Дізнавайтеся з нового меню Matisse
ПРОМО
8 фактів про KFC в Україні, які ви могли не знати
Новини
ПРОМО
Маг чи коханець? Що про вас говорить вибір коктейлів
ПРОМО
Хіт сезону – фруктова сангрія: як правильно обрати вино
Новини
ПРОМО
Органічне мʼясо, сири та олії на київському «Органік Фест»: дегустуйте й купуйте зі знижкою 15%
ПРОМО
Зрозуміло. Смачно. По-українськи: що треба знати про шаурму Döner Маркет
Новини
ПРОМО
Не пищать і смакують не тільки з просеко: «Сільпо» та «Чорноморка» руйнують основні міфи про устриці
Новини
ПРОМО
Дегустації органічних продуктів і знижки 15%: чого ще чекати від «Органік Фест» у «Le Сільпо»
ПРОМО
«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів
ПРОМО
Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»
ПРОМО
Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти
ПРОМО
Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю
Новини
ПРОМО
Від настоянки «Tom Yum» до спайсерів: який алкоголь випускатиме новий український бренд Spicer
Новини
ПРОМО
«Добрий Лев» чи «Зоряний Пегас»: у «Сільпо» можна придбати світшоти з малюнками Марії Примаченко
ПРОМО
Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого
Новини
ПРОМО
Naushi відкрили заклад біля майдану Незалежності: готують рамен за автентичними японськими рецептами
Новини
ПРОМО
Стали «Вибором країни», підтримали ЗСУ й запустили власний фонд: «Євразія» підсумовує 2023 рік
Новини
ПРОМО
Суші до новорічного столу: як замовити преміумсети «Рис & Риба» заздалегідь
Новини
ПРОМО
Вінілова кімната й індивідуальний підхід до гостей: як потрапити в оновлений ресторан To Be
ПРОМО
«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн
Новини
ПРОМО
У ТРЦ Respublika Park відкрили «Євразію»: як знайти заклад і за яким графіком він працює
ПРОМО
Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate
ПРОМО
Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate
Новини
ПРОМО
Agrola й Mafia запускають у продаж заморожену піцу: які смаки пропонують і де її можна придбати
Новини
ПРОМО
Борщ у японських ресторанах? Ще й вареники! «Євразія» запускає традиційне українське меню
Новини
ПРОМО
Пундики, лемішка й гомбовці з книжки «ЖУК»: як у львівській Citadel перевідкривають українську кухню
Новини
ПРОМО
Правильно харчуватися, не думаючи про приготування: як замовити раціон від Health and Food Kyiv
ПРОМО
Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях
ПРОМО
5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe
Новини
ПРОМО
Червневі знижки, японські роботи та коткоїни: як працюють «КотоСуші» в Дніпрі
ПРОМО
«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family
Новини
ПРОМО
Грузинсько-італійські мотиви на Подолі: навіщо йти та що спробувати в «Мама Фокача & Папа Чача»
Новини
ПРОМО
Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню
Новини
ПРОМО
Який на смак імпресіонізм? Talkies Bar створили 12 коктейлів про стилі мистецтва
Новини
ПРОМО
Від фінансового планування до гастромаркетингу: Дмитро Борисов запускає курс про ресторанний бізнес
ПРОМО
«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні
Новини
ПРОМО
Від класичної шаурми до «Вишні Чилі»: Doner Mаркет оновили меню й працюватимуть ще й у форматі кафе
Новини
ПРОМО
Бар Konteyner із цікавим пивом відкрили на Січових Стрільців
Новини
ПРОМО
Суші, круасан зі скремблом й авторські коктейлі: що спробувати в новому ресторані Chiba Sushi & More
Новини
ПРОМО
Нове життя – нова професія: як українки підкорюють польську гастросферу та хто їм у цьому допомагає
ПРОМО
Що мотивує фудпідприємців під час війни та як отримати 50 000 гривень на розвиток своєї гастросправи
Новини
ПРОМО
13 напоїв – 13 знаків зодіаку: як смакують нові зіркові коктейлі від Talkies
Новини
ПРОМО
Демократичні ціни та бургери за 5 хвилин: навіщо йти та що спробувати в AYO Pizza Burger Kebab
ПРОМО
Відкрили в карантин, працюють у війну: як справляється з викликами часу львівська «Сироварня»
ПРОМО
Пиво із шоколадом і дегустації в пабі: що пропонує крафтова броварня Beermaster Brewery від «Сільпо»
ПРОМО
Готують шеф-кухарі та перевіряє педіатр. 6 переваг сучасної замороженої їжі
Новини
ПРОМО
Де не варто зберігати банани та навіщо їсти нут? Для київських школярів провели кулінарний воркшоп
ПРОМО
Солодко та міцно. 9 ідей простих міксів і 2 коктейлі на основі рому Dead Man’s Fingers
Новини
ПРОМО
Від просеко з віскі до оливок та ікри: у WINETIME оголосили святкові знижки до -30%
ПРОМО
Тест. Фанат чи любитель? Як добре ви розумієтеся у віскі та стейках
ПРОМО
Устриці з Франції та власний винний погріб у Magnetisme Café des arts
ПРОМО
Тест на ділову жилку. Чи змогли б ви керувати локальним гастробізнесом?
Новини
ПРОМО
Побачення з білим трюфелем: у бістро «Ніша» проведуть дві вечері із сет-меню
Новини
ПРОМО
Від червоної риби з Норвегії до фірмових суші: NORVEN відкрили магазини-гастробари в Києві
Новини
ПРОМО
Як перетворити кулінарне хобі на гастробізнес: «Фудпросвіта» відкрила набір на осінній семестр
ПРОМО
365 днів літо: 5 прохолодних коктейлів на основі рому, які легко приготувати вдома
ПРОМО
Плануємо замовити виїзний кейтеринг. На що звернути увагу, щоб організувати класне свято?
ПРОМО
Середземноморська піца та тартар з авокадо й полуниці: ресторан Fenix Italia представив нові страви
Новини
ПРОМО
Ноти шоколаду, дьогтю та копченого бекону в новому віскі п’ятирічної витримки Wee Beastie
Новини
ПРОМО
Місяць спеціальних пропозицій у Fenix: для компаній пропонуватимуть страву як комплімент
Новини
ПРОМО
Інтер’єр від YOD design та оновлене меню. Яким буде італійський ресторан Lucca після редизайну
ПРОМО
Жива музика, грузинська кухня та страви з печі хоспер в оновленому ресторані Dediko
ПРОМО
Cевіче, булочки бао з крабом і рол із трьома видами риби в оновленому меню Fenix Asia
Новини
ПРОМО
«Лавка традицій» об’єднала виробників у новій гастроспільноті Slow Food
Новини
ПРОМО
Pepsi присвятить оновлений дизайн українським містам. Для цього оберуть фото Instagram-користувачів
ПРОМО
Еклери з крабом і запечена паста: що спробувати з оновленого меню Veranda on the River
Новини
ПРОМО
Слухайте, як хрустить скоринка піци та сиплеться цукор у серії ASMR-відеорецептів
Новини
ПРОМО
Різдвяні бокси з лімітованою колекцією кішів і лагером від Très FRANÇAIS та Stella Artois
ПРОМО
Третій ресторан східної кухні Eshak на Печерську: ігрова зала, м'ясо на мангалі та дві тераси
ПРОМО
Три авторські коктейлі на основі коньяку Klinkov, які можна приготувати вдома за кілька хвилин
Новини
ПРОМО
Coca-Cola випустила слабоалкогольний напій Hard Seltzer. Що це таке та де можна придбати?
ПРОМО
Jack Daniel’s випустили наймасштабнішу рекламну кампанію, яку зняли в Україні
Новини
ПРОМО
Nemiroff проведе другий фестиваль дигестиву в п’яти українських містах і Карпатах
Новини
ПРОМО
Бренд віскі Glenmorangie випустив лімітований напій A Tale of Cake зі смаком торта
ПРОМО
Паназійська кухня з безкоштовною доставкою по Києву від ресторану «Жовте Море»
Новини
ПРОМО
У барі «Бездельники» оновили меню та запустили власну доставку
Новини
ПРОМО
Понад 30 видів преміального саке в Fenix Asia: яке обрати та з якими стравами поєднувати
Новини
ПРОМО
Шість найкращих кавових проєктів року оголосять на премії «Зерно» від довідника City Coffee Guide
Новини
ПРОМО
Nemiroff проведуть фестиваль дигестиву у київських закладах-партнерах
ПРОМО
«Виготовляти коньяк, як алхіміки»: як Hennessy співпрацює із сучасними художниками
ПРОМО
The Burger, Domino's Pizza, Honey: в яких ресторанах найчастіше залишають безконтактні чайові
ПРОМО
Тандир, велика тераса й автентичний узбецький плов у новому ресторані Eshak на Теремках
ПРОМО
На будь-який смак: класична коктейльна карта, DJ-сети та японський алкоголь у барі Fenix
ПРОМО
На завершення вечері: що таке дигестив та як його обрати
Новини
ПРОМО
Новий Par Bar ³ на Осокорках: авторські коктейлі, розширене меню страв і дизайн від YODEZEEN
ПРОМО
Дезінфекція щогодини та 10 пар рукавичок на день: як працюють нові правила безпеки в McDonald’s
ПРОМО
Як поєднати чай з алкоголем? 5 ідей для коктейлів від бару ZebraLounge
ПРОМО
Рібай, тібоун чи філе-міньйон? Обираємо правильний стейк для домашнього приготування
ПРОМО
Як приготувати правильний стейк удома? Рецепти, поради та набори BBQ від Sam's Steak House
ПРОМО
17 коктейлів від українських барменів, які варто спробувати після карантину
Новини
ПРОМО
Під фільтр, еспресо, джезву: −30% на каву й доставка додому від української компанії Fresh Black
ПРОМО
Кешбек та акції на страви: як сервіс доставки Raketa допоможе зекономити на їжі під час карантину
ПРОМО
Ресторан, який вчить готувати: «Практика» – перший гастроклуб біля Львівської площі
Новини
ПРОМО
Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»
Новини
ПРОМО
Jacobs запустили святкові маски в Instagram, щоб пригостити перехожих кавою
ПРОМО
Обираємо правильну піцу: якими мають бути борти, основа та сир
ПРОМО
Як створити домашній бар – інструкція для початківця
ПРОМО
Дров’яна піч і цільнозернове борошно: як у мережі ресторанів il Molino готують неаполітанську піцу
ПРОМО
Екоальтернатива до новорічних свят: чим замінити пластикові трубочки вдома та в закладах
Показати ще