ViewsCommentsCommentsPreviousNextClockClockLocationLocationupdatedstarSearchfacebookinstagramtwitterVillageVillagepinedlogouteditfacebookfacebookРедакторClose
Village Village Village Village Village Village Village Village Village Village
8 фактів про KFC в Україні, які ви могли не знати

8 фактів про KFC в Україні, які ви могли не знати

Що приготувати з інжиром: печена фіга з топінамбуром і сиром від шефа Юри Кошика

Що приготувати з інжиром: печена фіга з топінамбуром і сиром від шефа Юри Кошика

21 заклад, що відкрили в Україні у вересні

21 заклад, що відкрили в Україні у вересні

Нам усім це потрібно. Історії закладів, що дотримуються хвилини мовчання

Нам усім це потрібно. Історії закладів, що дотримуються хвилини мовчання

Що робити на найбільшому барному фестивалі країни Barometer International Bar Show

Що робити на найбільшому барному фестивалі країни Barometer International Bar Show

Хіт сезону – фруктова сангрія: як правильно обрати вино

Хіт сезону – фруктова сангрія: як правильно обрати вино

З Лондона на Виноградар. Як кавʼярня LennyBus простояла на місці 24 роки та стала попап-проєктом

З Лондона на Виноградар. Як кавʼярня LennyBus простояла на місці 24 роки та стала попап-проєктом

Перша «Гам!бургерна | Nunu» від Nunu Diner і This is Pivbar на Подолі

Перша «Гам!бургерна | Nunu» від Nunu Diner і This is Pivbar на Подолі

Young Chefs: гайд фестивалем для фуді, шефів і всіх, хто цікавиться гастрономією

Young Chefs: гайд фестивалем для фуді, шефів і всіх, хто цікавиться гастрономією

Це тарілки для людей, які їдять лише однією рукою. Чому вони мають з’явитися в усіх закладах

Це тарілки для людей, які їдять лише однією рукою. Чому вони мають з’явитися в усіх закладах

16 закладів, що відкрили в Україні в серпні

16 закладів, що відкрили в Україні в серпні

Де поїсти й водночас підтримати освіту? «Першовересневий двіж» у 50 закладах Києва, Львова й Одеси

Де поїсти й водночас підтримати освіту? «Першовересневий двіж» у 50 закладах Києва, Львова й Одеси

Забронювати столик для загиблих захисників. Ресторатори про акцію «Стіл пам’яті»

Забронювати столик для загиблих захисників. Ресторатори про акцію «Стіл пам’яті»

Що приготувати з баклажаном: сезонний сендвіч-субмарина від шефа Юри Мельника

Що приготувати з баклажаном: сезонний сендвіч-субмарина від шефа Юри Мельника

Нова українська кухня на основі дитячих спогадів у Citadel

Нова українська кухня на основі дитячих спогадів у Citadel

21 заклад, що відкрили в Україні в липні

21 заклад, що відкрили в Україні в липні

Об’єднати легендарні ресторани в одному боксі. Історія «Гудфуд Вдома Маркетплейс»

Об’єднати легендарні ресторани в одному боксі. Історія «Гудфуд Вдома Маркетплейс»

Що приготувати з лисичками: сезонні голубці від шефині Марини Корсун

Що приготувати з лисичками: сезонні голубці від шефині Марини Корсун

«Нормальне кафе» на Центральному залізничному вокзалі від One Love & Cheesecake Family

«Нормальне кафе» на Центральному залізничному вокзалі від One Love & Cheesecake Family

25 закладів, що відкрили в Україні в червні

25 закладів, що відкрили в Україні в червні

Чи повернуться сніданки і як створюють нові бургери. Інтерв’ю з маркетинговим директором McDonald’s

Чи повернуться сніданки і як створюють нові бургери. Інтерв’ю з маркетинговим директором McDonald’s

Як святкують Курбан-Байрам і де в Києві – халяль. Гайд кримськотатарськими звичаями та рецепт бурми

Як святкують Курбан-Байрам і де в Києві – халяль. Гайд кримськотатарськими звичаями та рецепт бурми

Зрозуміло. Смачно. По-українськи: що треба знати про шаурму Döner Маркет

Зрозуміло. Смачно. По-українськи: що треба знати про шаурму Döner Маркет

15 закладів, які відкрили в травні в Києві

15 закладів, які відкрили в травні в Києві

Що приготувати з ревеню: сезонний салат від шефині Ніки Лозовської

Що приготувати з ревеню: сезонний салат від шефині Ніки Лозовської

Чарочна «Водограй» від засновників Wurger Burger

Чарочна «Водограй» від засновників Wurger Burger

Молодий гастрономічний YouTube. Нові шоу про їжу, які цікаво подивитися

Молодий гастрономічний YouTube. Нові шоу про їжу, які цікаво подивитися

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

18 закладів, які відкрили в квітні у Києві (і не тільки)

18 закладів, які відкрили в квітні у Києві (і не тільки)

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Паски, папушник, панетоне та коломбо: де купувати великодню випічку

Паски, папушник, панетоне та коломбо: де купувати великодню випічку

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

Що приготувати зі спаржі: сезонний дерун від шеф-кухаря Антона Яцука

Що приготувати зі спаржі: сезонний дерун від шеф-кухаря Антона Яцука

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

24 заклади, які відкрили в Києві в березні

24 заклади, які відкрили в Києві в березні

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Plus – комфортний стритфуд на Подолі від засновника Bimbo

Plus – комфортний стритфуд на Подолі від засновника Bimbo

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

18 закладів, що закрили за зиму в Києві

18 закладів, що закрили за зиму в Києві

Кафе «Марія» з корнером Leilia Bakery в районі Солдатської слобідки

Кафе «Марія» з корнером Leilia Bakery в районі Солдатської слобідки

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

20 закладів, які відкрили в Києві в січні

20 закладів, які відкрили в Києві в січні

10 закладів, які відкриють у Києві у 2024 році

10 закладів, які відкриють у Києві у 2024 році

23 заклади, які відкрили в Києві в грудні

23 заклади, які відкрили в Києві в грудні

Топ-10 закладів, які закрили за 2023 рік у Києві. Вибір читачів The Village Україна

Топ-10 закладів, які закрили за 2023 рік у Києві. Вибір читачів The Village Україна

Найкращі заклади, які відкрили за 2023 рік у Львові. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі заклади, які відкрили за 2023 рік у Львові. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі бари, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі бари, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі кав’ярні та чайні, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі кав’ярні та чайні, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

13+ книгарень, які відкрили в Києві у 2023 році

13+ книгарень, які відкрили в Києві у 2023 році

100 ресторанів, кав'ярень і барів, які відкрили в Україні у 2023 році

100 ресторанів, кав'ярень і барів, які відкрили в Україні у 2023 році

80 ресторанів, кав’ярень і барів, які закрили за 2023 рік у Києві

80 ресторанів, кав’ярень і барів, які закрили за 2023 рік у Києві

10 сервісів доставки, які працюють у Києві: як замовити і скільки коштує

10 сервісів доставки, які працюють у Києві: як замовити і скільки коштує

75 закладів, які відкрили у Львові у 2023 році

75 закладів, які відкрили у Львові у 2023 році

300 ресторанів, кав’ярень і барів, які відкрили за 2023 рік у Києві

300 ресторанів, кав’ярень і барів, які відкрили за 2023 рік у Києві

30 закладів, які відкрили в Києві в листопаді

30 закладів, які відкрили в Києві в листопаді

18 закладів, які відкрили у Львові за осінь

18 закладів, які відкрили у Львові за осінь

Перший фудмаркет на заході України: показуємо Foodoteka від «Промприладу» в Івано-Франківську

Перший фудмаркет на заході України: показуємо Foodoteka від «Промприладу» в Івано-Франківську

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

Що таке етичне какао та як смакує якісний шоколад. Розбираємося з крафтярками із Sisters A Chocolate

30 закладів, які закрили за осінь в Києві

30 закладів, які закрили за осінь в Києві

25 закладів, які відкрили в Києві в жовтні

25 закладів, які відкрили в Києві в жовтні

128 Podil Food Market на автостанції «Поділ»

128 Podil Food Market на автостанції «Поділ»

«Перший раз – гість, а вдруге – друг»: навіщо йти та що спробувати в The Room Wine Bar

«Перший раз – гість, а вдруге – друг»: навіщо йти та що спробувати в The Room Wine Bar

33 заклади, які відкрили в Києві у вересні

33 заклади, які відкрили в Києві у вересні

Бістро «Полтава» від Євгена Клопотенка й Інни Поперешнюк на «Арсенальній»

Бістро «Полтава» від Євгена Клопотенка й Інни Поперешнюк на «Арсенальній»

20 нових закладів у Харкові

20 нових закладів у Харкові

Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Як Wanted Vegan виготовляє веганські сало та котлету по-київськи. Репортаж із виробництва

Як Wanted Vegan виготовляє веганські сало та котлету по-київськи. Репортаж із виробництва

Ресторан корейської кухні Arirang відновив роботу біля КПІ. Тепер із барбекю

Ресторан корейської кухні Arirang відновив роботу біля КПІ. Тепер із барбекю

10 закладів, які відкриють у Києві восени

10 закладів, які відкриють у Києві восени

20 закладів, які відкрили у Львові за літо

20 закладів, які відкрили у Львові за літо

23 заклади, які відкрили в Києві в серпні

23 заклади, які відкрили в Києві в серпні

Не тільки «Велюр»: 15 закладів, які закрили за літо в Києві

Не тільки «Велюр»: 15 закладів, які закрили за літо в Києві

7 закладів, відкриття яких ми пропустили цьогоріч у Києві

7 закладів, відкриття яких ми пропустили цьогоріч у Києві

Винний магазин із баром «Каштан Wine» на Рейтарській

Винний магазин із баром «Каштан Wine» на Рейтарській

Більярдний бар «Кий» від власників «Хвильового» та «Багряного» біля Контрактової площі

Більярдний бар «Кий» від власників «Хвильового» та «Багряного» біля Контрактової площі

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

Літній хіт – коньяки зі смаком кави та вишні: як заміксувати їх у домашніх коктейлях

30 закладів, які відкрили в Києві в липні

30 закладів, які відкрили в Києві в липні

Чотири бари, орган і вітраж – у закладі Hram на Шота Руставелі. Перші фото й інтерв’ю власників

Чотири бари, орган і вітраж – у закладі Hram на Шота Руставелі. Перші фото й інтерв’ю власників

30 закладів, які відкрили в Києві в червні

30 закладів, які відкрили в Києві в червні

7 закладів, які відкриють у Києві влітку

7 закладів, які відкриють у Києві влітку

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

5 напоїв, які цього літа питимуть містяни від Kredens Cafe

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

«Без смачної випічки не буде смачного сніданку»: що спробувати в новому меню від Cheesecake Family

«Чорноморка» запускає ресторан «Річка» та заклади у Європі та Британії. Інтерв’ю Ольги Копилової

«Чорноморка» запускає ресторан «Річка» та заклади у Європі та Британії. Інтерв’ю Ольги Копилової

30 закладів, які відкрили в Києві в травні

30 закладів, які відкрили в Києві в травні

25 закладів, які закрили за весну в Києві

25 закладів, які закрили за весну в Києві

20 закладів, які відкрили у Львові навесні

20 закладів, які відкрили у Львові навесні

18 закладів, які відкрили в Києві в березні

18 закладів, які відкрили в Києві в березні

25 закладів, які відкрили в Києві в квітні

25 закладів, які відкрили в Києві в квітні

20 нових закладів із шаурмою в Києві

20 нових закладів із шаурмою в Києві

Ресторан кримськотатарської кухні «Селям» на Подолі від Алекса Купера

Ресторан кримськотатарської кухні «Селям» на Подолі від Алекса Купера

Рестораторка Анна Козаченко – про 9 років Milk Bar, запуск в Польщі й нові проєкти в Україні

Рестораторка Анна Козаченко – про 9 років Milk Bar, запуск в Польщі й нові проєкти в Україні

Ліниві вареники, антикваріат із Парижа й бронювання під закриті вечірки в «Пташці» на Подолі

Ліниві вареники, антикваріат із Парижа й бронювання під закриті вечірки в «Пташці» на Подолі

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

«Підвішена шаурма» й експерименти з тоннами курятини: що готували на волонтерських кухнях в Україні

Показати ще